top of page

BAKIŞ AÇINIZI DEĞİŞTİRİN SATIR ARALARINI ATLAMAYIN.

Güncelleme tarihi: 6 Eyl 2019


03.08.2019 tarihli derlenmiş notlarım/ Yeşilköy - İstanbul


Hafta sonu kahve içerken boş durmak olmaz biraz farklı uygulamaları kurcalamak gerekir. Zaman ayırmanız dileği ile...



1. www.cbi.eu dan yapılmış pazar araştırmalarını ücretsiz bulabilirsiniz ; www.marketresearch.com adresinden STK lar aracılığı İle yüzde 70 ; firmanız olarak yüzde 60 devlet destekli profesyonel pazar araştırması satın alabilirsiniz.


2. www.ihracatpusulasi.org.tr ve kolaydestek.gov.tr adreslerine bakarak,haftayı başlatmak önemli yazılım güzel, geliştiriliyor ve içerik güncelleniyor her firma patronu ve çalışanı kahve içerken incelemeli.


3. Birleşmiş Milletler tarafından açılan ihaleler, Birleşmiş Milletler’in resmi ihale portalı olan United Nations Global Marketplace ( http://www.ungm.org ) üzerinde ve Birleşmiş Milletler İhale Birimi (United Nations Procurement Division) web sitesinde (http://www.un.org/depts/ptd) duyurulmaktadır. United Nations Global Marketplace web sitesi üzerinde “Notices” bölümden Birleşmiş Milletlerin yaklaşık 20 adet alt kuruluşu tarafından yayınlanan ihaleler tek kanaldan duyurulmaktadır. Birleşmiş Milletler İhale Birimi web sitesi üzerinde ise “Business Opportunities-Solicitations” bölümünden güncel ihalelere ulaşılabilmektedir. Söz konusu web sitesinin “Procurement Links” bölümünden ise BM kuruluşlarının ihale sayfalarına yönlendirme mevcuttur. Bu ihalelere başvurmak isteyen firmaların BM ihale sistemi veri tabanına kayıt olmaları gerekmektedir.


4- www.intracen.org/country sekmesinden ilgili ülke ve bu ülkedeki ticari kurum ve kuruşların iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.


5- Alibaba trade Assurance sistemi ve gelişimini özellikle e-ticaret İle uğraşan iş adamlarının incelemesi gerekmektedir.


130 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.

12 Aralık 2019- Yeşilköy - İstanbul Günaydın herkese hayırlı sabahlar Bugün bir başlık ve ufak bir yorum yaparak başlamak isterim; “Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür.” Yani İnsan hafızasının eksikliğ

bottom of page